viernes, 28 de noviembre de 2008

XIII CURSA DE MUNTANYA LA VALL DEL CONGOST

22 de març de 2009 a Aiguafreda

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.

O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc..., ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix Superar els 1.300 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 2.700 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental. (Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C)

Dades Bàsiques

DATA: 22 de març de 2009.

SORTIDA: A les 7:30 (Marató) i a les 8:00 (Mitja Marató) hores del matí (Sortida conjunta d'homes i dones).

LLOC: Pavelló de Can Plantada d’Aiguafreda (Barcelona).

PREUS: 30€ la Marató i 15€ la Mitja.

INSCRIPCIONS: Anticipades per Internet ( Formulari d'Inscripció ). Es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa amb un increment de 10€ en cada cursa.

RECOLLIDA DE PITRALLS I XIPS: A partir d'una hora abans de la sortida i al mateix lloc.

IMPORTANT: Cal presentar el justificant de pagament per poder recollir el dorsal.

CLASSIFICACIÓ: La classificació es publicarà a Internet i a El 9 NOU, edició del Vallès, el dilluns 23 de març.

PEL·LÍCULA DE LA CURSA:El dissabte dia 22 a les set de la tarda es passarà la pel•lícula de la Xll cursa de la Vall del congost a la sala de la Creu roja d’Aiguafreda ( Plaça de la Rectoria, S/N )

Web Cursa: http://www.cursavalldelcongost.com/2009/Inici.html

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Hector, estaba intentado buscar tu correo para darte las gracias por el enlace del blog de nuestra carrera. Por favor escribeme a nuestro correo.