martes, 21 de abril de 2009

El Circuit Català de Curses de Muntanya s’estrena a l’Alta Segarra


Ahir diumenge 19 d'abril es va disputar la III Cursa de Muntanya Alta Segarra, organitzada pel Centre Excursionista de la Segarra i el Centre Excursionista Guissonenc. Es tractava de la 1a prova puntuable pel VII Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC.

Finalment, la pluja va perdonar la població de Sanaüja, punt de sortida i arribada de la cursa. D’aquesta manera, amb un temps esplèndid, gairebé 250 corredors han gaudit d'un recorregut de 23,8 quilòmetres escollits pam a pam, combinant perfectament la tècnica i la diversió del corredor. Un nivell d'exigència física important i algun pas de dificultat (inclosa una riera on s’ha instal·lat una corda fixe degut a les darreres i abundants pluges) han fet d'aquesta edició una experiència única pels corredors.

Pel que fa a la competició, el gat a l’aigua se l’ha endut Omar Oughzif amb un temps de 2:16:19 seguit de Jessed Hernández (Ass. Esp. Diedre) amb un temps de 2:18:18 (el primer corredor federat) i de Xavier Valldeoriola (Ass. Esp. Diedre), amb un temps de 2:18:30.
En categoria femenina ha dominat clarament Sílvia Leal (CE Solsonès), que gairebé ha tret 10 minuts d’avantatge a la segona classificada, Sara Vila (CE Solsonès). Ha completat el podi Anna Macià (CE Torelló).

Classificació general masculina (federats)

1. Jessed Hernández (Ass. Esp. Diedre)

2. Xavier Valldeoriola (Ass. Esp. Diedre)

3. Marc Caros (Ass. Esp. Diedre)

Classificació general femenina (federades)

1. Sílvia Leal (CE Solsonès)

2. Sara Vila (CE Solsonès)

3. Anna Macià (CE Solsonès)

La propera cita del Circuit serà el proper diumenge 24 de maig a les terres de l’Ebre, amb la disputa de la IX Cursa de Muntanya de Paüls.

Font: Jaume Teixidó (Comitè Català de Curses de Muntanya)