jueves, 9 de julio de 2009

La III Olla de Núria, una cursa d’altura


El proper diumenge 19 de juliol se celebrarà la III Olla de Núria, organitzada per la Unió Excursionista de Vic i que enguany serà el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya de la FEEC.

La cursa, amb 21 km de recorregut i un desnivell acumulat de 3.880 m, és tot un repte per als corredors de muntanya, ja que el 72 % del recorregut transita per sobre els 2.700 m. Un traçat que discorre per 4 pics de més de 2.800 m i pel sostre del Pirineu Oriental català, el Puigmal (2.913 m).

La sortida de la cursa serà al santuari de Núria (Ripollès) a les 9.30 h, després de la reunió prèvia, i l’arribada serà al mateix santuari, un cop els corredors hagin completat el recorregut dissenyat per l'organització.

L'organització vol que l’Olla de Núria, més que una cursa, sigui també un dia molt especial per a tots els visitants de la vall. Per això es programaran activitats guiades per anar a animar els corredors als llocs més emblemàtics del recorregut.

El preu de la inscripció va des dels 20 als 33 euros, amb el viatge en cremallera inclòs. Per a complementar la informació podeu consultar el web de la Unió Excursionista de Vic.

Font: Unió Excursionista de Vic

Ultra Trail Andorra