lunes, 15 de junio de 2009

La cursa de muntanya Bellver Prullans-Espai Kílian ja s'acosta


A la Cerdanya inicien l’estiu amb una particular diada esportiva. D’aquesta manera el proper diumenge 21 de juny se celebrarà la II Cursa de Muntanya Bellver Prullans-Espai Kílian, organitzada conjuntament pels ajuntaments de Bellver de Cerdanya, Prullans i Piri Tour’s amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i les diferents entitats esportives locals, el Club d’Esquí Bellver, el Club Poliesportiu de Puigcerdà i el GREC-Cerdanya.

La prova constarà de quatre modalitats diferents: cursa de muntanya, mitja marató, cursa popular i cursa escolar infantil.

Les curses són un homenatge que els ajuntaments de Bellver de Cerdanya i Prullans fan a un dels millors esportistes ceratans del moment, Kílian Jornet, el Rei jove de les muntanyes, per tots els seus èxits aconseguits durant els darrers anys.


Com a valor afegit al caire esportiu, aquest any la prova tindrà també un perfil cultural amb l’actuació de diversos grups populars folklòrics de la comarca.


Per altra banda es crea un projecte solidari de les escoles rurals Varidà, Batllia i l’escola de Bellver de Cerdanya amb l’escola berber d’Araund, situada a les muntanyes de l’Atles del Marroc.

Podeu completar la informació consultant el recorregut de cadascuna de les curses o les condicions per a la inscripció al web.

Font: www.espaikilian.org

No hay comentarios: