miércoles, 29 de octubre de 2008

Última prova del Circuit Català de Curses de Muntanya

El proper diumenge 9 de novembre el Club Muntanyenc Monistrolenc i Balcó de la Lluna organitzen la III Cursa de Montserrat Nord, que tancarà el Circuit Català de Curses de Muntanya, que es desenvoluparà com en edicions anteriors a la vessant Nord de la muntanya de Montserrat.

La sortida, des de la plaça Font Gran de Monistrol de Montserrat, serà a les 9.15 h per la categoria femenina i a les 9.30 per la masculina. Un recorregut de 22 km amb un desnivell positiu de 1.100 m del que destaquen com a trams claus i tècnics, el remuntar la canal de Sant Jeroni per culminar al punt més alt del massís, amb 1.237 m, i un descens pel camí dels ¾. L’arribada serà al mateix lloc que la sortida, la plaça Font Gran, lloc on els participants hauran d'arribar en un temps màxim de 5 hores.
Les inscripcions estan limitades a 400 atletes i poden fer-se fins el 7 de novembre amb un preu de 20 € pels federats i de 25 € per la resta. S’establiran 3 categories de participació: Júnior, Sènior i Veterans dels que rebran premis els tres primers classificats de cada categoria. Tos els participants tindran obsequi d’una samarreta tècnica i botifarrada a la fi de la cursa. Per més informació sobre les inscripcions podeu consultar el següent web.


No hay comentarios: