miércoles, 10 de septiembre de 2008

La cursa del Taga tanca la Copa Catalana 2008

El diumenge 21 de setembre la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses celebrarà la 9a edició de la cursa Taga 2040 Evo, que enguany decidirà els campions de la Copa Catalana 2008 i es consolida com la cursa més veterana de la competició.

Després de vuit edicions l'organització s'ha proposat com a repte immediat supervisar fins al més mínim detall per aconseguir una prova al més alt nivell que estigui a l'alçada de les expectatives dels corredors i corredores més exigents.

El tret de sortida de la prova es donarà a les 8.30 h per les dones i a les 9.00 h pels homes al cèntric passeig Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses. Amb un desnivell de 1.718 metres positius i un recorregut de 22,640 quilòmetres l'itinerari de la cursa passarà pels cims més emblemàtics de la serra Cavallera; el Puig Estela de 2.019 metres i el cim del Taga de 2.040 metres.


Les inscripcions, limitades a 350 persones, ja estan obertes i es poden realitzar fins el dia abans de la prova a través del web de la cursa i del de la FEEC.

Font: http://www.uesantjoan.com/taga2040/ca/quan.html

1 comentario:

Ignasi Maraton dijo...

Hola Hector, soc un runner de vilanova i la geltru, ignasi, i et vull feliciar pel teu blog, esta molt be, hi ha un informacio molt complerta i les teves croniques de les curses que fas estan ok.

Salut i cames