lunes, 8 de septiembre de 2008

La cursa de muntanya de l'Olla de Núria ja està en marxa

El diumenge 14 de setembre se celebrarà la II Clàssica Olla de Núria, organitzada per la Unió Excursionista Vic i que enguany és puntuable per la VII Copa Catalana de l'especialitat.

Amb sortida i arribada al santuari de Núria, la cursa te un recorregut de 21 km i un desnivell positiu acumulat de quasi 2.000 metres. Paral·lelament es realitzarà un circuit popular que en aquesta ocasió hem modificat per fer més atractiva la participació de tots aquells que no vulguin fer el recorregut llarg.

L’èxit aconseguit l’any passat a la primera edició d'aquesta cursa, tant a nivell organitzatiu com de participació, ha fet possible que enguany la cursa formi part del calendari de la VII Copa Catalana de Curses de Muntanya. En aquesta segona edició de la Clàssica Olla de Núria volem que la participació sigui superior a la de l’any passat i esperem que enguany puguem superar el llistó.

Per aquest motiu tant des de Vall de Núria com des de la Unió Excursionista Vic, l'organització de la cursa està treballant per que quedi en el record dels participants tant el recorregut, com els regals, els premis, les fotografies, l’avituallament i l’organització en general. I enguany editarem un DVD de la cursa pels participants. Qui vulgui obtenir-lo haurà de adreçar un e-mail a: valldenuria@valldenuria.cat.

Font: http://www.feec.org/central.php

No hay comentarios: