lunes, 9 de junio de 2008

La cursa Saldes-Pedraforca decidirà els campions de Catalunya

El proper diumenge 15 de juny tindrà lloc la III Cursa de Saldes-Pedraforca organitzada pe l'Associació Mountain Runners del Berguedà i que serà Campionat de Catalunya 2008 de curses de muntanya.

La prova d’alta intensitat s’engloba dins les curses de muntanya o skyrunning, modalitat esportiva nascuda a la dècada dels 90, que consisteixen en fer corrents els camins utilitzats pels senderistes i muntanyencs. En aquest cas, la Saldes-Predraforça serà una cursa molt tècnica en la que caldrà guanyar un gran desnivell en pocs quilòmetres. La sortida tindrà lloc des de la plaça Pedraforça de Saldes després de la reunió informativa i el lliurament de dorsals, a les 8.45 h del matí sortirà la categoria femenina i a les 9:.00 h la categoria masculina.

El recorregut de 13,3 km passarà pel massís amb sortida i arribada a la població de Saldes, el desnivell positiu serà de 1.298 m i el punt més alt de l’itinerari s’assolirà al Pollegó Superior amb 2.498 m. El lliurament de premis, per les 10 categories participants, tindrà lloc a les 12.00 al pòdium situat a l’arribada a Saldes. L’hora límit d’arribada serà a les 13.15 h i les 13.30 h per les categories femenina i masculina respectivament.

Les inscripcions poden fer-se a través del web de la FEEC fins al proper 8 de juny o l’arribada als 300 participants. El preu pels federats serà de 16 € i de 26 € per la resta.

Font: http://www.feec.es/central.php

No hay comentarios: