miércoles, 24 de junio de 2009

TEST TRES CIMS DE COLLSEROLA



Com cada any per aquestes dates; realitzem amb el grup de muntanya i fondistes de Can Caralleu dirigit per Ricard Vila (entrenador de curses de muntanya, fons i ultrafons...) el test dels 3 cims de Collserola conegut també com a 3 CIME.

Es tracte de pujar el Tibidabo (Temple), La torre de Collserola (Antena Foster), i Sant Pere Màrtir des de la Ronda de Dalt, amb el mínim temps possible (la pujada cronometrada i el descens neutralitzat) enllaçant les tres pujades.

Aquest any per motius de feina no he pogut fer-ho amb el companys de Canca i he tingut que buscar un dia per poder-ho fer. Encara que aquest diumenge havia corregut la Trail del Madres de 27 km; hem decidit amb el Ricard de fer el test el dimecres 24; aprofitant que es festiu i aquesta setmana no tinc cap cursa.

Acompanyat amb el meu pare que m’ha fet els avituallaments a la carretera Vallvidriera . He sortit de Can Caralleu a les 9h39’ per anar escalfant fins el punt de sortida de la primera pujada de 2,8 km i 344m de desnivell positiu fins el temple del Tibidabo que es fa per corriols fins l’últim km aproximadament que es fa per carretera.

La segona pujada la mes curta de les 3 amb 2,1 Km i 283m de desnivell positiu arriba fins la torre de Collserola; aquesta es la pujada que mes m’agrada. Comences a les Rondes per carrers i pista fins arribar a la Carretera de les Aigües; un tram intermitg de corriols i per acabar carretera fins l’antena.

Per acabar el Test l’ultima pujada fins a Sant Pere Màrtir de 2,8 km i 288m de desnivell positiu, en aquesta et pots trobar al “Hombre del Mazo”; ja que portes dues pujades i si has sortit mol ràpid a la primera en aquesta pujada segur que et passa factura. Sortida a l’entrada del Castell del Parc de l’Oreneta per agafar un corriol que et porta a la carretera de les Aigües uns metres i tornes agafar un corriol, els últims metres la pista que es fa interminables fins arribar a Sant Pere Màrtir. En aquesta pujada també he pogut millorar el temps del any passat i això que he patit una caiguda per evitar enportarme uns passejants per davant.


Molt content amb els temps que he fet; això hem dona tranquil·litat i motivació per encarar el mes de juliol amb les curses de Les Crestes del País Basc a Espelette el 4 de Juliol on anem amb l’equip verticrunners i la III Cursa de l’Olla de Núria el 19 de Juliol.

No hay comentarios: