miércoles, 17 de diciembre de 2008

XERRADES VERTICRUNNERS

Divendres, ens trobem a la Botiga Vertic de Barcelona 45 persones, per assistir a la segona Xerrada Verticrunners a carrec de Ricard Vila i Manuel Real.


En Jordi Cumelles ens dona la benvinguda i agraeix la participació tant a les xerrades com als entrenaments programats. El ritme d'inscripcions al Equip VERTICRUNNERS es superior a les previsions i es tindrà que fer una ampliació de places,- ens explica en Jordi - i en el transcurs de la propera setmana els integrants de l'equip, rebran la confirmació de la seva inscripció.L'èxit de l'equip fa que l'organització es planteji anar tots junt al Trail Balch 09.

Comença Ricard Vila la Xerrada, fent un repàs als diferents sistemes d'entrenament per participar a les curses de muntanya.


També, ens explica idees sobre la programació d'aquestes curses i els mètodes de control d'entrenament que tindríem que fer.
Acaba en Ricard Vila, explicant-nos els treballs de força per assolir unes condicions físiques acceptables i poguer córrer curses de muntanya, sense problemes.


A continuació Manuel Real, ens va donar uns consells molt pràctics, per córrer una cursa amb neu. Calçat, roba i alimentació entre altres, van ser els temes que mes va incidir.


No hay comentarios: