jueves, 1 de mayo de 2008

IV SkyRace Andorra VALLNORD


El recorregut de la IV edició de la Sky Race Andorra VALLNORD, és el mateix del 2007, que a causa de les males condicions climatològiques, es va haver de modificar sense poder passar per les parts més altes.

Sortida i arribada des del poble d’Ordino 1280m. Es segueix la carena que des del roc de la Cauba 1800m condueix fins al Pic de Les Fons 2748m, punt més alt de la cursa. D’aquí es baixa al pla de l’Estany 2020 i fent la volta de la muntanya es torna a agafar la primera part de carena que en sentit contrari ens porta a l’arribada. El recorregut de 2220m positius i negatius amb 28 km de llargada, passa per camins al mig del bosc fins als 2200m, i per prats alpins, tarteres i arestes per sobre. Vist que la prova es realitza al final de juny, es preveu que hi haurà encara neu en la baixada des del cim de les Fons.

Aquesta cursa es regeix pel reglament de la FSA i de la FEEC. Per això, a més de puntuar per a les Buff® SkyRunner® World Series, també otorga punts per a la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya FEEC. Podran participar tots els corredors que estiguin en possessió de la targeta fedarativa de muntanya, ja sigui de la FEEC, FEDME, FSA, FAM o de les altres federacions reconegudes per la Federation for Sport at Altitude (FSA).

L’organització recomana que els participants portin el següent material: ulleres de sol, malles llargues, jaqueta paraven o pals. Al mateix temps posa a la disposició dels corredors: zona d’esclfament, aparcament, dutxes, refrigeri, massatges, dinar i obsequis.

Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització paterna per a poder-se inscriure. L’edat mínima per a participar da la cursa és de 16 anys.

Font: http://www.ocisport.net/

No hay comentarios: