martes, 18 de marzo de 2008

Primera sessió promocional de El Clínic


El proper dissabte 29 de març tindrà lloc a Caldes de Montbui la primera sessió promocional dins dels acords en que va arribar la FEEC amb l’escola de curses de muntanya de El Clínic que portarà a terme algunes sessions d’entrenaments arreu de Catalunya per tal de donar-se a conèixer.

La sessió tindrà lloc a Caldes de Montbui i comptarà amb la col·laboració del Club Centre Excursionista de Caldes de Montbui que organitzarà la logística de la jornada. La sessió s’iniciarà a les hores 9 dins del Pavelló Municipal Les Cremades de Caldes de Montbui amb les sessions teòriques, per continuar posteriorment amb les pràctiques.

Aquestes sessions de El Clínic, estan dirigides per a tots aquells corredors/es que no disposen d’un entrenador i /o un pla d’entrenament. Coneixeran el funcionament de l’escola i els que hi estiguin interessats podran inscriure’s per obtenir uns plans d’entrenaments personalitzats i dirigits, que serviran per millorar el rendiment dels esportistes.

El programa de la sessió serà:


De 9 a 12 hores sessió teòrica amb els temes:
- Pautes bàsiques sobre el perfeccionament tècnic per a la participació en curses de muntanya.
- Importància de la recerca d’objectius realistes i la confecció d’un pla personalitzat de treball.

De 12,30 a 14,30 sessió pràctica:

- Sessió d’escalfament dirigit.- Repeticions tipus fartlek específic en pujades i baixades, incidint en la seva tècnica.
- Estiraments.

El preu de la sessió serà de 3 € per als socis de CECMO i de 5 € per la resta. Les inscripcions es poden fer via e-mail a info@cecmo.net indicant les dades personals.

http://www.elclinic.es/index.php
Font: http://www.feec.es/Noticies/noticia.php?noti=4028

No hay comentarios: