martes, 22 de enero de 2008

XII CURSA DE MUNTANYA LA VALL DEL CONGOST

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.

O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc..., ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix superar els 1.700 metres positius de desnivell, repartits en una distància no homologada de 29 quilòmetres, entre les comarques d’Osona i el Vallès Orienta.

Dades Bàsiques

DATA: 24 de febrer de 2008
SORTIDA: A les 8:00 hores del matí (Sortida conjunta d'homes i dones)
LLOC: Davant de l'Ajuntament de Sant MArtí de Centelles (Barcelona)
INSCRIPCIONS: Anticipades. Es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa. RECOLLIDA DE PITRALLS I XIPS: A partir d'una hora abans de la sortida i al mateix lloc IMPORTANT: Cal presentar el justificant de pagament per poder recollir el dorsal. CLASSIFICACIÓ: La classificació es publicarà a Internet i a El 9 NOU, edició del Vallès, el dilluns 25 de febrer.
PEL·LÍCULA DE LA CURSA: El dissabte dia 23 a les 7 de la tarda es passarà la pel·lícula de la cursa de la Vall del Congost a la sala d’actes de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles.

Perfil de la cursa

Web de la cursa: http://www.tagamanent.org/cursa/Inici.html

No hay comentarios: