viernes, 3 de abril de 2009

La Cursa de Muntanya de les Fonts s’estrena al calendari de curses de muntanya de la FEEC

El proper diumenge 26 d’abril es disputarà la II Cursa de Muntanya de les Fonts, organitzada pel Centre Excursionista de Xerta. Enguany, la cursa està inclosa dins el calendari de curses de muntanya Open de la FEEC.

Amb una distància de 26 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.650 m, la sortida i arribada de la cursa serà al municipi de Xerta (Baix Ebre). Una cursa on predominen els trams per sender (fins a 21 km) i on no faltaran els avituallaments pels corredors (11, dels quals 7 seran sòlids). Una cursa on els corredors podran gaudir d’un paisatge únic a Catalunya, la vall de l’Ebre vista des del cim de la Coscollosa.

La sortida de la cursa serà a les 9 h a la plaça Major de Xerta. Abans, entre les 7.45 h i les 8.45 h. El preu de la inscripció és de 15 € pels federats i de 20 € pels atletes sense llicència federativa. A partir del 20 d’abril hi haurà un increment de 5 € pels participants a la cursa. Els corredors, en finalitzar la cursa, disposaran de dutxes al casal municipal. Per a formalitzar les inscripcions i consultar tota la informació podeu consultar el

web de l'entitat.

A l’arribada hi haurà menjar (salsitxes i baldanes) i begudes per als corredors.

No hay comentarios: