jueves, 19 de marzo de 2009

La mitja marató de la Faiada enceta la temporada de curses de muntanya de la FEEC

El proper diumenge 5 d’abril es disputarà la II Mitja Marató de Muntanya la Faiada, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça, prova del circuit de Curses de Muntanya Open, i que enguany inaugura la temporada de curses de la FEEC.

La cursa, de 23,2 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.700 m, és una excel·lent ocasió per recórrer el massís de la Faiada, al costat de Pont de Suert.

El dissabte 4 d’abril, entre les 17 i les 18.30 h, hi haurà el lliurament de dorsals a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Pont de Suert. Posteriorment hi haurà el respectiu brifing. L’endemà, a les 8.45 h, els participants a la cursa s’hauran de concentrar a l’Escola Catalana d’Esports de Muntanya de Pont de Suert. La cursa s’iniciarà a les 9 h en categoria femenina i a les 9.15 h en categoria masculina.


Pel que fa a les inscripcions, estaran limitades a 300 participants. El preu serà de 10 € pels federats i 16 € pels corredors sense llicència federativa. Per a sol·licitar informació tècnica de la cursa podeu consultar el tríptic informatiu o bé contactar amb la següent adreça de correu electrònic: dgensana@terra.es.

Font: http://www.feec.org/central.php

No hay comentarios: