martes, 15 de abril de 2008

II Cursa de Muntanya d’alta Segarra

La Segarra, terra de gent i paisatges endurits per un clima extrem, serà el lloc on es desenvoluparà la tercera prova de Curses de muntanya Open que tindrà lloc el proper diumenge 20 d’abril organitzat pel Centre Excta. de la Segarra i el Centre Excta. Guissonenc.

La cursa pujarà als castells de reconquesta i baixa per travessar rius que es resisteixen a desaparèixer degut al canvi climàtic. El recorregut de 22 quilòmetres dóna lloc a una cursa tècnica i dura, però alhora divertida, la majoria del temps transcorre per corriols oberts entre obagues i solanes. Amb un desnivell positiu de 1.080 metres, el camí es un perfil sempre canviant amb pujades curtes però intenses seguides de fortes baixades.

El lloc de trobada és la Plaça Major de Sanaüja a dos quarts de vuit per recollir dorsals, i la sortida es farà a les 9 hores. L’edat mínima per participar a la prova és de 14 anys, i les inscripcions es poden formalitzar des d’aquest enllaç: http://www.altasegarra.ces.cat/index.php?usu=6073&clau=5&idioma=cat.Els participants es dividiran en tres categories, júnior, sènior i veterans, i els trofeus seran per als tres primers de la general i de cada categoria.

Com a novetat d’aquest any, els més petits de la casa podran gaudir d’una cursa a la seva mida. Els nens a partir de 6 anys podran córrer ½ quilòmetre de la cursa pels carrers del poble, i una vegada a la plaça, els de més de 10 enfilaran la dura pujada al castell i tornaran a baixar pel tècnic camí empedrat de les Corts amb una gran rebuda a l’arribada i obsequis per tots. La sortida pels nens serà a les 10 hores i limitada a 100 nens/es.


Font: http://www.feec.es/central.php

No hay comentarios: