martes, 13 de enero de 2009

Informació Trail Blanch


Les inscripcions de la cinquèna edicio del Trail Blanch ja estan tancades.

Sereu casi 1300 competidors i competidores a tocar la neu de Cerdanya.

Algunes informacions sobre la vostra carrera :

Els circuits estan ben nevats, l'acumulacio de neu és acceptable, les ultimes caigudes de neu no son preocupants.

Els pals estan autoritzats a partir del 9è quilometre en el trail de 24 i 51 km ; (just abans la baixada cap a l'Etang de Pradeille).

El material obligatori només importa el de 51 km.

La piscina olimpica de Font Romeu situada a la zona de la carrera estarà oberta per els trailers de les 13h30 fins les 17h, el dissabte i el diumenge, enrecordeu-vos d'agafar els vostres banyadors.

Llista d'incrits: http://registration.aravo-aventure.net/Participants.aspx
Bona carrera !! L'Equip d'Aravo Aventure

lunes, 12 de enero de 2009

Caco amb neu al Matagalls

Aquest matí m’han passat a recollir a les 7:30’ per casa el Josep i el Bernat, companys del grup de muntanya i fons de Can Caralleu dirigit per Ricard Vila; per anar a fer un caco (caminar-correr) amb neu.

Aprofitant les últimes nevades a cotes baixes; hem decidit anar al Montseny; concretament a Collformic que el tenim a prop de casa.
Hem arribat d’hora i ja es veien molts cotxes aparcats a banda i banda de la carretera, feia temps que no veiem tanta gent per el Montseny; ni tanta neu!!!.

Ens camviem; preparem les coses i sortim corrent suau per la carretera; agafem les escales que surten enfront del restaurant de Colformic i pugem direcció al Matagalls per el Gr 5.2.

El dia acompanya; no fa res de fred, i aixo es nota; ja que durant la pujada ens anem trobant molta gent amb esquis de muntanya i raquetes.


Arribem a la creu del Matagalls (1.696m) en 54:52’, amb un desnivell positiu de 552m, no està gens malament contant la quantitat de neu que hem trobat. Descansem una mica i reponem forces menjant una barreta energetica; les vistes sobre el Pirineu nevat desde el Matagalls son magnifiques.

Comencem la baixada a Collformic; la part mes divertida del entreno d’avui; on hem disfrutat baixant; a la part on la neu estaba mes dura; o hi habia plaques de gel; els gramponets m’han anat molt be.

Amb 1h39’ tornem a estar a Collformic; com teniem que fer 2 hores d’entreno hem allargat fins les 2h34’ agafant la pista que surt per sobre del restaurant, que porta al Pla de la Calma i Tagamanent.
Ha estat un bon entrenament de cara a la trail Blanch del proxim diumenge dia 18 de gener.