viernes, 22 de mayo de 2009

AUDIOVISUAL MARATO DE SABLES 2009 UNA CURSA DIFERENT PER JOSEP ROVIRA I JORDI ABAD


Audiovisual I taula rodona sobre les curses al desert-Marato des Sables 2009
- Relat de la cursa-aventura,material,estabilitat emocional,rel.lacio amb els companys,tactica,trucs,etc
En Josep Rovira en soci de Can Caralleu i entrena amb el grup de Muntanya i fondistas de Can Caralleu. Va fer la posicio 192 de la general-Veterans 2--.16 lloc amb un temps total de 29h54’—204 km amb 5 dies i 4 etapas
Obert a tot-hom soci i extern de Can Caralleu.entrada lluire i
gratuita.

Font: Ricard Vila

S’acosta la Cuita el Sol


El proper dissabte 6 de juny tindrà lloc una de les proves més esperades del calendari de curses de muntanya de la FEEC. Es tracta de la 6a edició de la Cuita el Sol, organitzada pel Centre Excursionista de Lleida i que enguany serà la 3a prova puntuable per la VIII Copa Catalana (Skyrunning).

Què dir de nou d’aquest cursa, la milla vertical que des del poblet d’Àreu s’enfila fins al cim del Monteixo? Com tots sabeu, la prova està basada en el conte d’en Pep Coll, L’home que corria més que el sol. Es tracta de sortir de la plaça major d’Àreu (1.220 m) just quan es pon el sol i arribar dalt del Monteixo (2.905 m) que t’atrapi l’ombra. 5,4 km i 1.680 m de desnivell. Un repte de debò...

A banda de la cursa, durant tot el cap de setmana Àreu viurà una festa cultural pirenaica, enmig d’un mercat de productes tradicionals pallaresos. Tot plegat amenitzat per música tradicional.
El preu de la inscripció és de 40 € pels federats i de 50 € pels no federats. La Cuita el Sol Jove, reservada als menors de 18 anys, costarà 20 i 30 € respectivament; aquesta finalitzarà a la cota 2.200 m. El preu inclou un buff especial, avituallaments, sopar a l’arribada i l’estada al càmping. L’endemà diumenge es farà la tradicional xocolatada, el repartiment de premis i la rifa de material.

Les inscripcions estan limitades a 500 places i s’han de fer a través del web de la FEEC. Podeu completar-ho tot plegat consultant el web de la cursa.

Font: Centre Excursionista de Lleida