miércoles, 10 de septiembre de 2008

La cursa del Taga tanca la Copa Catalana 2008

El diumenge 21 de setembre la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses celebrarà la 9a edició de la cursa Taga 2040 Evo, que enguany decidirà els campions de la Copa Catalana 2008 i es consolida com la cursa més veterana de la competició.

Després de vuit edicions l'organització s'ha proposat com a repte immediat supervisar fins al més mínim detall per aconseguir una prova al més alt nivell que estigui a l'alçada de les expectatives dels corredors i corredores més exigents.

El tret de sortida de la prova es donarà a les 8.30 h per les dones i a les 9.00 h pels homes al cèntric passeig Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses. Amb un desnivell de 1.718 metres positius i un recorregut de 22,640 quilòmetres l'itinerari de la cursa passarà pels cims més emblemàtics de la serra Cavallera; el Puig Estela de 2.019 metres i el cim del Taga de 2.040 metres.


Les inscripcions, limitades a 350 persones, ja estan obertes i es poden realitzar fins el dia abans de la prova a través del web de la cursa i del de la FEEC.

Font: http://www.uesantjoan.com/taga2040/ca/quan.html

lunes, 8 de septiembre de 2008

La cursa de muntanya de l'Olla de Núria ja està en marxa

El diumenge 14 de setembre se celebrarà la II Clàssica Olla de Núria, organitzada per la Unió Excursionista Vic i que enguany és puntuable per la VII Copa Catalana de l'especialitat.

Amb sortida i arribada al santuari de Núria, la cursa te un recorregut de 21 km i un desnivell positiu acumulat de quasi 2.000 metres. Paral·lelament es realitzarà un circuit popular que en aquesta ocasió hem modificat per fer més atractiva la participació de tots aquells que no vulguin fer el recorregut llarg.

L’èxit aconseguit l’any passat a la primera edició d'aquesta cursa, tant a nivell organitzatiu com de participació, ha fet possible que enguany la cursa formi part del calendari de la VII Copa Catalana de Curses de Muntanya. En aquesta segona edició de la Clàssica Olla de Núria volem que la participació sigui superior a la de l’any passat i esperem que enguany puguem superar el llistó.

Per aquest motiu tant des de Vall de Núria com des de la Unió Excursionista Vic, l'organització de la cursa està treballant per que quedi en el record dels participants tant el recorregut, com els regals, els premis, les fotografies, l’avituallament i l’organització en general. I enguany editarem un DVD de la cursa pels participants. Qui vulgui obtenir-lo haurà de adreçar un e-mail a: valldenuria@valldenuria.cat.

Font: http://www.feec.org/central.php

Agustí Roc i Angela Mudge guanyen la Ben Nevis Race a Fort William


El català Agustí Roc (Salomon Santiveri) i l'escocesa Angela Mudge han guanyat la Ben Nevis Race, una carrera on han pres part 600 corredors i que aquest any entrava a formar part per primera vegada de les Buff ® SkyRunner World Series FSA.

El segon classificat ha estat el vencedor de l'any passat Rob Jebb i tercer ha estat el mallorquí Tòfol Castanyer.

L'andorana Stephanie Jimenez (Salomon Santiveri) ha estat la segona classificada.