miércoles, 26 de noviembre de 2008

Tot a punt per la XX Cursa de l'Esquiador


El Club Excursionista UECAnoia ultima els detalls de la XX Cursa de l’Esquiador que tindrà lloc a Igualada el proper diumenge 30 de novembre. En l’edició d’enguany es presenten 2 circuts i 3 modalitats a escollir entre BTT, marxa i cross.

La sortida i arribada seran al Polisportiu de les Comes d'Igualada. Les modalitats de Marxa i Cross començaran a les 8.00 del matí, mentre que la modalitat BTT prendrà la sortida a les 9 del matí. L’hora límit d’arribada seran les 13 h, moment en el qual es donarà per tancada la cursa.


Les categories de competició, tant masculina com femenina són: infantil, juvenil, sènior, veterà i màster. Cal recordar que en la modalitat BTT no hi haurà un recorregut específic per la categoria infantil. Els marxadors només podran caminar o fer marxa atlètica durant la cursa, i pels participants de BTT és obligatori l’ús de casc.

El període de formalització d’inscripcions per internet ja està tancat, i només s’admetran noves inscripcions a la seu de l’entitat (c/Sant Magí, 28 Igualada), fins dimarts 25 de novembre de 7 a 9 del vespre, o fins l’arribada al màxim de participants. No s’admetrà cap inscripció el mateix dia de la prova. Amb la inscripció s’inclou l’avituallament durant el recorregut, l’esmorzar, beguda, i dret a participar al sorteig d’obsequis. A més, els participants rebran una samarreta tècnica, commemorant el 20è aniversari de la prova.

A la web de l’entitat podreu trobar més informació sobre la cursa, així com els mapes, perfils del recorregut i els premis en les diverses categories.

Font: http://www.feec.org/central.php

1 comentario:

Malfieten dijo...

Jo ja hi estic inscrit, a veure que tal !