martes, 25 de noviembre de 2008

Presentació de l'equip VÈRTIC RUNNERs

El passat divendres 21 va tenir lloc a la botiga Vèrtic de Barcelona l’acte de presentació de l’equip VÈRTIC RUNNERs. amb la presència de Jordi Cumelles, representant de Vèrtic i Ricard Vila entrenador esportiu.


Davant d’una seixantena de preinscrits a la xerrada, va prendre la paraula en Jordi Cumelles, que va explicar la finalitat del projecte. Oferir un servei global a un grup de gent que comparteixen la passió de córrer i la motivació de nous reptes, fent entrenaments, reconeixements de curses, tests de material, xerrades, assessorament tècnic esportiu i també de material, i l’organització d’un viatge per córrer una cursa a l’estranger.

El calendari de curses obligatòries, comença al Gener amb la mítica Trail Blanch a Font Romeu i el tanca la també la mítica Matagalls – Montserrat al setembre. La Cuita, la cursa del Alba, són altres curses on els corredors del VERTICRUNNERs hi seran.

A continuació, Ricard Vila va parlar dels tipus d’entrenaments, seguiments i l’evolució dels mateixos. També va donar explicacions de les curses seleccionades i del tipus de cursa que es pot fer, així com dels avituallaments i l’assistència als corredors a les curses.

En Txesc Teres, va parlar dels entrenaments per curses específiques, juntament amb xerrades d’esportistes que ens explicaran les seves experiències. Les dunes de Sant Pere Pescador, la immensitat dels Monegros o els trams diürns i nocturns de la Matagalls – Montserrat seran els escenaris dels nostres entrenaments.
L’Ester Nacenta va fer un repàs al calendari de curses, on els col·laboradors tindran un paper més actiu, donant suport als corredors tan a la sortida com l’arribada i també als avituallaments.

Mònica Sans, va ser l’encarregada d’explicar el viatge que es farà al mes de juny. S’estan triant vàries opcions de curses a l’estranger per poder fer una sortida conjunta amb el grup de corredors.
Amb el repartiment dels fulls d’inscripció, es va donar per acabada la presentació de l’equip VerticRunners.

Font: Jordi Núñez

No hay comentarios: