martes, 1 de julio de 2008

Jornet revalida victòria a la calorosa Skyrunner d’Andorra

La tercera prova de la Buff SkyRunner World Series 2008, celebrada a Vallnord (Andorra) el passat 29 de juny i organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, va tenir un pòdium masculí dominat per catalans, amb en Kílian Jornet (SSOT) com a guanyador, que reedita la victòria ja aconseguida la temporada passada i que suma el seu segon triomf de la temporada a la Copa del Món de Curses de Muntanya. El també català, Agustí Roc (SSOT), ha ocupat la segona posició del pòdium i el corredor de la selecció catalana, Jordi Bes, ha quedat quart.

Com a competició de caire internacional va notar-se la diferència de nivell, tot i el sol sufocant que superava els 35 graus en alguns punts com Ordino. Els participants de la selecció catalana van córrer els 28 km de recorregut fent un bon paper, del que cal esmentar, en categoria femenina a Laia Andreu, que va quedar cinquena de la general. La classificació va estar liderada per Rosa Madueira de la federació portuguesa, seguida per l’andorrana Stephanie Jiménez (SSOT), que ha reiterat el seu excel·lent estat de forma, arribant a la meta amb menys d’un minut de diferència de la seva predecessora. En la categoria sub-23, també cal destacar el bon resultat d’Aaron Miller, corredor de la selecció catalana, que va aconseguir un meritori 3r lloc.