jueves, 15 de mayo de 2008

ENTRENAMENT I PREPARACIÓ FÍSICA



Un ampli ventall de serveis per als amants de la muntanya
El col·lectiu d'esportistes ha anat prenent consciència de la necessitat d'entrenar-se durant la setmana per tal de millorar el rendiment i evitar lesions a les sortides del cap de setmana. Can Caralleu és el centre idoni per fer-ho: amb un mangnífic entorn natural i unes instal·lacions de primera línia: pista d'atletisme i circuit d'entrenament a l'aire lliure (Parc de l'Oreneta i carretera de les Aigües), pavelló amb equipament espcífic, sales de fitness -musculació i cardiovascular- i rocòdrom cobert amb vies d'iniciació, perfeccionament i diferents desploms i boulder.
ENTRENAMENT I PREPARACIÓ FÍSICA
Activitat adreçada a tots aquells esportistes que vulguin millorar el seu rendiment físic mitjançant un entrenament adequat a les seves necessitats. Així es pot triar l’horari més convenient i la freqüència de les sessions d’entrenament segons la disponibilitat i objectius.*Nombre de dies d'entrenament
ENTRENAMENT DIRIGIT I PROGRAMAT (exclusiu abonats)
Entrenament programat i seguiment. Adreçat a esportistes que busquin un major rendiment i a esportistes de competició.
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Entrenament els caps de setmana en espais naturals. Entrenaments específics de resistència, rocòdrom i boulder, drey tooling, nocturns, força de braços, etc. - Campus d'entrenament de neu i de resistència en alçada.- Cros de Muntanya de Can Caralleu.- Test per valorar la condició física.Conferències i projeccions audiovisuals d'expedicions realitzades per abonats.




No hay comentarios: