sábado, 8 de marzo de 2008

La Correcuita, inicia la temporada de Curses de Muntanya 2008


El proper diumenge dia 9 de març, s’inicia la temporada 2008 de Curses de Muntanya de la FEEC, amb la disputa de l’Open La Correcuita, organitzada pel Centre Exc. Borges-Garrigues i l’Ajuntament de Les Borges Blanques.

La cursa es disputa en un recorregut de 24.3km per la serra dels Bessons (Zona PEIN), fent un circuit purament garriguenc amb grans desnivells per pistes, senders, corriols i camps a traves. Tot sortint de les Borges passa per la carena de les Roques Guàrdies, cim dels bessons (598m), punta de la Xibeta (630m) i punta del Marques (650m) aquest últim es cim mes alt on passaran els corredors.

Novetats als reglaments de la FEEC

El més important dels reglaments de la FEEC, tant a la Copa com al Circuit, és la creació de la categoria absoluta i la creació del Campionat de Catalunya per equips.

També es redueix el percentatge de punts entre el primer classificat de cada cursa i el segon, que passa del 80% al 88%, per tal de millorar la competitivitat.

Cal destacar també les premis finals, ja que els guanyadors absoluts, tant de la Copa com del Circuit, formaran part de la Selecció Catalana, que participarà a l’any següent a la Copa d’Espanya. Igualment els Campions absoluts del Campionat de Catalunya individual, formaran part de l’equip català que participarà a la següent edició del Campionat d’Espanya.

Per finalitzar, entre els participants que tant a la Copa com al Circuit, hagin participat en el mínim que requereix els reglaments, es sortejarà una participació d’home i una de dona, en una cursa de la Copa del Món, acompanyant a la Selecció Catalana.

Font: http://www.feec.es/central.php

No hay comentarios: