martes, 26 de mayo de 2009

Just Sociats i Sara Vila imposen la seva llei a Paüls


El passat diumenge 24 de maig es va celebrar la IX Cursa de Muntanya de Paüls, organitzada per la UEC de Tortosa i l’Ajuntament de Paüls. Aquesta cursa era la segona puntuable del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC.

Els 357 participants, dels quals 37 eren dones, restaven indiferents a la negror que cobria els cims dels Montsagres poca estona abans del tret de sortida. A més, l’entrada d’una llevantada va afegir un nou al·licient a la cursa,

Les dones van sortir a les 9 h, amb un ritme controlat, tot i que des de les primeres rampes del Tormassal ja es va destacar la Sara Vila (CE Solsonès), la posterior vencedora. A partir de mitja cursa encara es va distanciar més de les seves rivals. Finalment la van acompanyar al podi Lola Brusau (CE Uecanoia) i Montserrat Bergadà (CE Terrassa).

Pel que fa als nois, aquests van arrencar a un ritme molt fort. Un grup capdavanter format per 12 corredors va enfilar la pujada al Tormassal, tot i que ja va arribar trencat a la font de Paüls. La grimpada de la Mola Grossa va fer la primera tria i el grup s’estirà fins a trencar-se a la cresta del Montsagre, on es van formar tres grups. Tothom va donar el millor de si mateix en aquesta cursa de 23,3 km i 2.000 m de desnivell positiu. Finalment no hi va haver sorpreses i el gran favorit a priori, Just Sociats (AAEET de Valls), es va endur la victòria, seguit per Kiko Martí (UEC Tortosa) i Albert Giné (UEC Tortosa).

Finalment no podem deixar de donar les gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors que han fet possible que un any més la cursa fos tot un èxit.
Pel que fa a la següent cursa del Circuit Català, ara hi ha un parèntesi fins el proper 11 d’octubre, la data de la disputa de la IV Cursa de Muntanya de Tivissa, organitzada pel GE La Rata Cellarda.

Classificacions: http://spreadsheets.google.com/pub?key=rZ7V3h8qrxqVM0bfSIQqdlA&output=html

Font: UEC de Tortosa

No hay comentarios: