miércoles, 15 de abril de 2009

La VIII Copa Catalana de Curses de Muntanya ja escalfa motors


El proper diumenge 3 de maig s’inaugurarà la VIII Copa Catalana Curses de Muntanya (Skyrunning) de la FEEC amb la disputa de la 9a Cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra Sant Amand, organitzada pel Club Excursionista de Ripoll i la comissaria del cos de Mossos d’Esquadra del Ripollès.

La muntanya de Sant Amand torna a ser el centre d’una cursa que tindrà 22,7 quilòmetres de distància i 2.720 m de desnivell acumulat. Els corredors, si el cansament i les ganes de córrer els ho permetem podran gaudir de la magnífica panoràmica del Ripollès des del cim de Sant Amand (1.832 m), així com de la natura que trobaran pels indrets per on passa la cursa.
Com a novetat d'enguany, els organitzadors han instaurat un premi als primers corredor i corredora en passar per cim de Sant Amand, i un altre pel corredor que millori el rècord de temps de pas pel mateix punt.

Com en les anteriors edicions es sortirà de Ripoll, de davant la comissaria de Mossos d’Esquadra, a les 8.45 h en categoria femenina i a les 9 h en categoria masculina. Es pujarà en un ascens continuat fins al cim de Sant Amand, de 1.832 metres d’alçada. El punt d’arribada serà al cor de la capital del Ripollès, a la plaça del Monestir de Ripoll.

Les inscripcions es tancaran el proper 29 d’abril i en el cas d’arribar als 300 inscrits. El preu serà de 15 € pels federats i de 20 € pels no federats. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el dia de la cursa al preu de 20 euros (federats) i 25 euros (no federats).
Paral·lelament se celebrarà una cursa per a nens i nenes en edat escolar, que transcorrerà pels carrers de la vila, amb sortida a les 9.30 h a la mateixa comissaria i de 1.300 m de recorregut.

Per a obtenir més informació de les possibilitats d’inscripció, els horaris o el recorregut de la cursa podeu consultar el web del Club Excursionista de Ripoll.

Font: Club Excursionista de Ripoll

No hay comentarios: