jueves, 16 de abril de 2009

1ª CRONOESCALADA a les ROIES DE CARDET (2444M)


PRESENTACIÓ

A la Vall de Boí, damunt de les poblacions de Barruera i Cardet s’aixeca la majestuosa muntanya de les Roies de Cardet, on desde fa molt de temps els pastors hi porten els seus ramats.

“Cara Amón” és una cronoescalada o sigui que només es cronometrarà el temps que es tarda en pujar, així els participants podràn gaudir de les vistes que ofereix el cim i d’una bonica baixada.

Hi esperem tant als corredors habituals d’aquests tipus de curses com als que simplement volen gaudir d’una bonica excursió. La cursa sortirà de Barruera (1080m) i ja s’enfilarà fins la carena que ens durà fins al cim de les Roies de Cardet (2444m). Tot baixant veurem la bonica ermita de St Salvador. La baixada ens tornarà a donar dins del poble de Barruera.

Després d’una dutxa i del sopar, a l’Espai musical l’Era es farà l’entrega de trofeos, un sorteig de material i qui vulgui hi podrà continuar la festa fins que li quedin forces!

L’endemà ens veiem a la xocolatada popular!

Els participants tenen l’entrada gratuïta a les esglèsies “Patrimoni de la Humanitat” de la Vall de Boí el diumenge 17 de maig. Recolliràn l’entrada al Centre del Romànic a Erill la Vall.Per a més informació de la Vall de Boí (romànic, Parc Nacional, termalisme, senderisme...o cóm arribar a la Vall de Boí):

www.vallboi.com

PROGRAMA

Dissabte 16 de maig:

- 12h a 16h: Entrega dorsals i inscripcions- 16:00h: Brífing a la zona de sortida- 16:15h: Control del material obligatori- 16:30h: Inici cursa- 19:00h: Tall horari a l’avituallament 2- 20:30h a 23h: Sopar (Fonda Farré d’Avall)- 22:00h: Entrega premis i sorteig a l’EraArribats a Barruera, els participants retornaran el dorsal a la zona de sortida

Diumenge 17 de maig:

- 10h a 11:00h: Xocolatada popular a l'Era.
Els sopars es serviran a la Fonda Farré d’Avall de Barruera, on serà obligatori presentar el tiquet de sopar. Qui no faci la cursa i vulgui sopar, podrà comprar el tiquet al preu de 10 euros a la zona d’inscripcions.

RECORREGUT

INSCRIPCIÓ: http://www.caraamon.cat/inscripcio.htm
CONTACTE: http://www.caraamon.cat/contacte.htm

Font: http://www.caraamon.cat/

1 comentario:

Sedentaris.cat dijo...

Té molt bona pinta això.

Ferran de Sedentaris.cat