lunes, 16 de junio de 2008

Andorra prepara el IX Cross Vertical Prat Primer

El proper diumenge 22 de juny tindrà lloc a Andorra el IX Cross Vertical Prat Primer, cursa organitzada pel Club Pirenenc Andorrà i puntuable per la VII Copa Catalana de Curses de Muntanya i la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya 2008.

Els participants sortiran simultàniament des de l’estadi Comunal d’Andorra la Vella a les 9.30 h del matí, des d’on recorreran els 5 km de la cursa amb un desnivell positiu de 1.235 m per acabar al refugi de Prat Primer a 2.235 m d’altitud. Es recomana a tots els participants que portin begudes energètiques, roba d’abric, pals i calçat adequat per aquest tipus d’event. Acabada la cursa, tindrà lloc el dinar dels participants que es farà a les 13 hores a l’estadi Comunal on també tindrà lloc l’acte d’entrega dels guardons als tres primers de cada categoria i del Gran Premi VIPSA Seguretat.
Les inscripcions es poden fer fins al mateix dia de la competició, o fins arribar al límit de 150 participants, a la secretaria del Club Pirinenc Andorrà o per a l'adreça electrònica clubpirinenc@andorra.ad. El preu és de 20 € i inclou el dinar, dutxa, obsequi de record i participació al sorteig de material. Per participar es requisit imprescindible tenir la llicència federativa de l’any en curs. Per més informació sobre la cursa i les inscripcions podeu consultar el web del Club Pirinenc Andorrà.

Font: http://www.feec.es/central.php

No hay comentarios: