sábado, 1 de marzo de 2008

VIII CURSA DE MUNTANYA DEL "PIC DEL VENT" 2008


PRESENTACIÓ:

Els 25,1 km de la Cursa del Pic del Vent es desenvoluparan en l'entorn natural del Massís del Farell dins del municipi de Caldes de Montbui (Vallès Oriental). Les característiques d'aquest massís, amb una alçada màxima de 815 m, el converteixen en un paratge extraordinari per a desenvolupar tot tipus d'activitats esportives. Corriols, rieres, gorgs, fonts, ermites i ruïnes ibèriques, són fàcils de trobar en aquests boscos propers a la ciutat de Barcelona. Veure les cares de cansament però també de satisfacció de tots aquells que varen participar la passada temporada, així com les seves mostres de suport envers la primera edició de la cursa ens van animar des del primer moment a continuar endavant amb aquest repte.Si els forts desnivells us fan por, si us fastigueja que els pronunciats pendents dels corriols us obliguin a utilitzar les mans per a ajudar-vos a pujar, si no voleu córrer el risc de mullar-vos els peus en algun punt determinat de la cursa,... no us apunteu!!!. Però si us agrada córrer per la muntanya, si els 2.200 m de desnivell acumulat no us impressionen i penseu que les proves dures són allò que us satisfà, no ho dubteu.

Us garantim una cursa dura plena de paisatges encisadors. La cursa es desenvoluparà sobre un terreny on sols trepitjareu uns pocs centenars de metres d'asfalt. La presència de les pistes de muntanya serà d'un 25% (uns 6 km) i gairebé durant el 75% de la prova correreu per corriols.

INSCRIPCIONS:

- Per internet des de la pàgina oficial de la FEEC
- Directament a la botiga d'esports de muntanya Oxigen: Av Pi i Maragall, 132 de Caldes de Montbui

Es tancaran el dijous 3 d'abril de 2008.

La preinscripció realitzada via web, en cap cas, dona dret a participar a la prova fins que no s’hagi efectuat l'ingrés de la cuota corresponent, indicant el nom i cognom, al compte de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona "La Caixa", núm: 2100 - 0076 - 48 - 0200444382 i enviat per fax el justificant al Fax: 93 865 04 23.

Web Cursa: http://www.cecmo.net/picdelvent.html

1 comentario:

meed dijo...

thinks,nice blog
-----

watch top 10 movie online :

www.assrir.org