martes, 3 de febrero de 2009

V SkyRace Andorra VALLNORD

Formarà part de la Copa del Món Skyrunner 09'.

Aquest any com a novetat s'incorpora la Mini sky race, una cursa paral·lela a la Skyrace però de mides més reduides amb l'objectiu de donar la possibilitat a corredors iniciats o altres que prefereixin realitzar curses de més curta distància.

La Miniskyrace tindrà 15km i 886m de desnivell positiu i 886m de desnivell negatiu.

La Skyrace tindrà 35km i 2738m de desnivell positiu i 2738m de desnivell negatiu.
L’organització recomana que els participants portin el següent material: ulleres de sol, malles llargues, jaqueta paravent i pals. Al mateix temps posa a la disposició dels corredors: zona d’escalfament, aparcament, dutxes, refrigeri, massatges, dinar i obsequis.Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització paterna per a poder-se inscriure. L’edat mínima per a participar da la cursa és de 16 anys.

SKYRACE

Amb sortida des del poble d'Ordino la cursa anirà en direcció Sonràs, Ansalonga i la Cortinada, uns primers quilòmetres suaus fins al primer control i avituallament abans de començar la primera pujada dura fins al Coll de les Cases (segon avituallament). A partir d'aquest punt la cursa llarga se separa de la curta i es dirigeix al cim del Comapedrosa (2.942m) passant pel Refugi del Pla de l'Estany. El retorn al Coll de les Cases és pel Refugi del Comapedrosa i Arinsal i la baixada direcció a Ordino és pel Roc de la Cauba (per on anteriorment es pujava).


Data: 28 juny 2009
Hora de sortida
Dones: 9.00h
Homes: 9.30hDirector de cursa: Carlo Ferrari tel: 00 376 867444 e-mail:
cferrari@andorra.ad

Font: http://ocisport.net/

1 comentario:

Oriol dijo...

Una gran carrera, llastima que sigui el cap de setmana abans de l'Ultra Trail d'Andorra.