miércoles, 25 de junio de 2008

Òscar Roig s’imposa al Cross Vertical Prat Primer

El passat diumenge 22 de juny va tenir lloc la novena edició del Cross Vertical Prat Primer, prova puntuable per la VII Copa Catalana de Curses de Muntanya i la Copa Andorrana, i on s'ha imposat Òscar Roig (Centre Excursionista de Lleida) seguit per Joan Freixa (Centre Alpí Gironella) i Jordi Riera (Unió Excursionista Prats).

El total de 93 participants que van prendre la sortida a la borda Estevet d’Andorra, tenien com objectiu arribar amb el menor temps possible al refugi de Prat Primer. Els 1.245 m de desnivell i els 5 km de distància que conformaven l’itinerari, són bons paràmetres per indicar la duresa d’aquesta prova. La cursa permeté als participants gaudir d’un magnífic dia de muntanya amb arribada al refugi de Prat Primer on els hi esperaven les seves esplèndides vistes sobre les valls d’Andorra.

En categoria masculina cal destacar la quarta posició de Ferran Teixidó, corredor de la Federació Andorrana de Muntanya, que demostra començar la temporada amb un bon estat de forma. En categoria femenina, no hi havia cap representant andorrana, i la victòria ha estat per la francesa Patricia Althape. En categoria veterans, Tommy Haytree de la federació andorrana, ha quedat en tercera posició i en la categoria sub-23 ha guanyat l’andorrà Albert Gomà. El premi especial VIPSA de 100€, situat al primer terç del recorregut, ha estat per Kiko Martí de la UEC de Tortosa.