miércoles, 20 de febrero de 2008

Cursa de Muntanya “La Correcuita”

El Centre Excursionista Borges Garrigues i l’ajuntament de Les Borges Blanques amb la col·laboració del club Atlètic Borges, uneixen esforços per organitzar i oferir la primera edició de “LA CORRECUITA” La primera cursa de muntanya a les terres Garriguenques.

Serà el proper diumenge 9 de Març, a la població de Les Borges Blanques i formarà part de les curses Opens del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC.La sortida i l’arribada de la cursa, que comptarà amb dos recorreguts diferents (12.3 i 24.3km), estarà situada al Passeig del Terrall.

El recorregut llarg recorre durant 24.3km la serra dels Bessons (Zona PEIN), fent un circuit purament garriguenc amb grans desnivells per pistes, senders, corriols i camps a traves. Tot sortint de les Borges passa per la carena de les Roques Guàrdies, cim dels bessons (598m), punta de la Xibeta (630m) i punta del Marques (650m) aquest últim es cim mes alt on passaran els corredors.El recorregut curt de 12.3km recorre per bona part del circuit llarg, fins al km 6.5 i dallí, ja baixa fins la població de les Borges.

S’ha de remarcar que en tots dos circuits, es passa sempre per les carenes, que fa que en tot moment es tingui una visió espectacular del paisatge garriguenc.

Sortida i Arribada:
Sortida i arribada al Passeig del Terrall de Les Borges Blanques.
9:30h - Sortida Categories femenines, circuit llarg9:45h - Sortida Categories masculines, circuit llarg10:00h - Sortida categoria masculina i femenina, circuit curt.

Inscripcions
Es poden fer fins el dia 5 de Març a les 14h, o en arribar als 150 participants a la cursa de 24.3km o als 150 participants a la cursa de 12.3km. En cas de no arribar als 300 corredors, es podrà inscriure el mateix dia de la prova fins les 8.30 hores del matí, pagant 15 € les persones amb llicencia federativa i 20€ els qui no la tinguin.
- El preu d’inscripció és:24.3km: 12€ corredors amb llicència i 17€ pels corredors sense llicència.12.3km: 12€- Inscripcions: http://www.esportextremevents.es/

Fer el pagament de la inscripció al número de compte del banc Sabadell:
Nº Compte: 0081/ 0440-94-00010397-12 tot indican el nom del corredor.

S’ha d’omplir el full d’inscripció, enviar-lo juntament amb el resguard de l’ingres i copia de la llicencia federativa per e-mail
lacorrecuita@yahoo.es
per Fax: 973 143170 (Ajuntament de Les Borges Blanques)

Important, a les transferències, feu-hi constar clarament el nom de la cursa i el vostre nom i cognoms. Si són múltiples inscripcions, feu-hi constar tots els noms i cognoms.

Obligatori portar el resguard de la transferència i la llicència federativa el dia de la cursa.

No hay comentarios: